dissabte, 18 d’abril del 2020

C7. LECTURA EN VEU ALTA PER CELEBRAR EL DIA DEL LLIBRE

Fet amb Padlet


Aquest ha estat el resultat: Feliç Dia del Llibre!


Cada curs fem una exposició i un recital en la biblioteca de l'IES Serpis per celebrar el Dia del Llibre, el 23 d'abril. Enguany haurà de ser virtualment però hem decidit que l'alumnat que vulga participar es grave i compartisca amb nosaltres un poema. Potser com un videopoema, on podeu aparéixer o no vosaltres, ja que pot estar il·lustrat amb imatges i acompanyat de música o dibuixat. Si la música i els dibuixos són vostres, millor. Si no sabeu tocar cap instrument i preferiu fer fotos en compte de dibuixar, podeu usar una base rítmica que acompanye les paraules del poema que reciteu i fer fotos des de la vostra finestra o balcó.

Com que els poemes són per al dijous 23, me'ls heu d'enviar el 21 o el 22 d'abril si voleu que els difonguem per les xarxes i en la web de l'Institut. Si ho feu en aquest temps, tindreu millor nota.

En aquest enllaç us deixe alguns exemples de poesia recitada: https://padlet.com/rdelgado9/Bookmarks




Per editar el vídeo, si no teniu cap aplicació, podeu descarregar-vos alguna gratuïta de les que s'indiquen en aquest enllaç:


Sobretot, tingueu en compte que s'escolte bé i graveu-lo en horitzontal.

Animeu-vos a participar. Aquest recital pot aconseguir que molta gent se senta millor a casa compartint les emocions que transmet la poesia. 

Ací us deixe algunes poetes amb enllaços per triar el poema que més us agraden en valencià:

En castellà, haureu de recitar un poema de Lorca. Us deixe també un enllaç amb poemes seus perquè trieu el que més us agrade. Cliqueu ací: Poemas de Federico García Lorca


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada